شبكة ومنتديات شباب الرافدين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شبكة ومنتديات شباب الرافدين

9
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة صدور دجاج برست

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin
Admin


المساهمات : 138
تاريخ التسجيل : 30/12/2011

طريقة صدور دجاج برست Empty
مُساهمةموضوع: طريقة صدور دجاج برست   طريقة صدور دجاج برست Emptyالجمعة مارس 30, 2012 12:22 am


طريقة صدور دجاج برست 135367513-jpg_083000
المقادير:
1/2 كيلو صدور دجاج
كوب سبانخ مفروم
كوب لحمة مفروم متعصج
فنجان أو نصف كوب جبنة بارميزان
1/4 كيلو جبنة مودزريلا
فنجان زيت زيتون أو زبد
بصله متوسطة مفرومة
ملح وفلفل
للتزين
كوسة مسلوق أسلايز "دوائر"

الطريقة:
نضع زيت الزيتون أو الزبد فى قدر على النار وبعدها ننزل بالبصل المفروم،
وبعد دقيقة ننزل باللحم المفروم المتعصج والسبانخ الفروم وملح وفلفل،
وبعدها نضيف الجبن البارميزان ونقلب ونرفعه من على النار، ونحضر صدور
الفراخ المخلية، ونفتح كل قطعة من الجنب مثل الساندوتش، ويتم حشوها
بالخليط المعدة، ونضغط عليها بكف الأيد، وبعدها نضعها فى مقلاة على النار
وقليل من الزيت، ونضع قطع الصدور ونقلب على الجنبين بعد احمرار كل جنب،
وبعدها نرفعهم من على النار ونرصهم فى صينية ونضع على كل قطعة صدور فراخ
شريحة من جبنة المودزريلا وتزج فى الفرن من 10 إلى 15 دقيقه إلى تمام
النضج، وبعدها نقطعهم شرائح وتقدم مع الجزر والكوسة والقرنبيط والبروكلى
المسلوق.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://shababalrafaden.mam9.com
 
طريقة صدور دجاج برست
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» دجاج التندوري بثلاث طرق
» |~ صدور الدجاج بصلصة الليمون الاخضر ~|
» طريقة عمل جمبري تامبورا

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شبكة ومنتديات شباب الرافدين :: اقسام الاسره :: قسم الطبخ-
انتقل الى: